Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)


Hány fő veheti igénybe a játékot?

A játék 2-6 fős csoportok számára ideális.

Van minimális korhatár?

Igen, 14 éves kor alattiaknak nem ajánlott a belépés.

Mennyi ideig tart egy játék?

Egy játék kb. 60 percet vesz igénybe.

Milyen ruházatban ajánlott játszani?

A játékban nem szerepelnek "akadálypálya-jellegű" feladványok, így az utcai öltözet is megfelelő. Maga a játék egy pincében van berendezve, ahol valamivel hűvösebb van a kinti hőmérsékletnél.

Ha elakadunk, kapunk segítséget?

A játék során a játékosok mikrofon segítségével tudnak kommunikálni a játékvezetővel, aki kamerákon keresztül figyeli a játék menetét.

Foglalás nélkül bemehetünk játszani?

Nem, a játékhoz időpont foglalása szükséges. A Foglalás aloldalon elérhető egy táblázat a szabad időpontokról, és a foglalás is ott lehetséges.

A foglalásban elírtam valamelyik adatot. Mit tegyek?

Kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!

Nem kaptam visszaigazolást. Mit tegyek?

A rendszer minden esetben küld egy automata visszaigazoló e-mailt, majd az adatok ellenőrzését követően még egyet. Amennyiben nem érkezne meg, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!

Visszaigazolás nélkül mehetünk játszani?

NEM. Minden esetben küldünk visszaigazolást, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a foglalásod sikerességét. Amennyiben nem kaptál visszaigazolást, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!

Mégsem tudunk megjelenni a lefoglalt időpontban. Mit tegyek?

24 órán belül van lehetőség törölni a foglalást, a visszaigazoló e-mailben szereplő linkre kattintva ("Foglalás lemondása"). Ezután lehet választani egy másik szabad időpontot. Ellekező esetben, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!

Változott a csapat létszáma. Mit tegyek?

Nem szükséges jelezni. A lényeg, hogy a csapat létszáma 2 és 6 fő között legyen.

Ha kocsival érkezünk, milyen lehetőség van a közelben a parkolásra?

Őrzött parkoló üzemel a Csengery utca 68. szám alatt, ahol minden megkezdett óra 220 Ft. A pince előtt szabad hely függvényében óránként 265 Ft-ért lehet parkolni 18:00-ig (hétvégén a parkolás ingyenes).

Tömegközlekedéssel hogy lehet megközelíteni a játék helyszínét?

Az Escape House néhány perces sétára van a Nyugati pályaudvartól, az Oktogontól és az 1-es metró Vörösmarty utcai megállójától. A Kapcsolat aloldalon megtalálható a pontos címünk, valamint egy térkép a környékről.