Főoldal

Escape House


Neked sikerül kijutni?01.

Az Escape House


RólunkAz Escape House csapata 2013 óta működtet kiszabadulós játékokat Budapest belvárosában. Játékaink lényege, hogy a 2-6 fős csoportok a rendelkezésre álló idő alatt szobáról-szobára haladva megtalálják a kijutás módját. A siker kulcsa az apróbb részletek megtalálásában, a különböző fejtörők és feladványok sikeres megoldásában és nem utolsósorban a csapatmunkában rejlik.
A játékban való részvételhez időpont foglalására van szükség, amit Foglalás aloldalunkon tehettek meg; itt láthatjátok a még szabad időpontokat. Kérünk, hogy a számotokra lefoglalt turnusra pontosan érkezzetek, mert a játék időlimitje miatt csúszások adódhatnak az esetleges késések miatt!
Az Escape House feladványai nyelvtől függetlenek, így külföldi, magyarul nem tudó játékosokat is szívesen látunk. A játék során mikrofon segítségével fogtok majd kommunikálni a játékvezetővel, aki szükség esetén segítséget ad a továbbhaladásban. Amennyiben angol játékvezetésre van szükségetek, kérjük, előre jelezzétek a foglalásnál!02.

A játék


Amit tudni érdemes


Mi a játék menete?

Érkezésetek után a játékmester ismerteti az adott pálya játékmenetét és az általános szabályokat, majd ha minden világos, elvezet titeket a pálya bejáratához, ahol elkezdhetitek a játékot. A sikeres kijutáshoz csupán alaposság, csapatmunka és némi agytorna szükséges.

Kinek ajánlott a játék?

Szabadulószobáinkat mindenkinek ajánljuk, ideális kikapcsolódás és agytorna családok és baráti társaságok számára, legény/leánybúcsúk és csapatépítő tréningek céljából egyaránt. Pályáink kevésbé a bezártság érzésére, hanem inkább a feladványokra vannak kiélezve.

Vannak korlátozások?

Pályáinkat korhatártól függetlenül mindenkinek ajánljuk, de a legkisebbek legalább egy felnőtt kísérővel vágjanak neki a kihívásoknak.

Hogyan foglalhatok időpontot?

Itt, honlapunk Foglalás aloldalán ki tudjátok választani a Nektek megfelelő időpontot és pár adat megadása után be is érkezik hozzánk foglalásotok, amit mihamarabb visszaigazolunk. Ha kérdésetek van, keressetek minket nyugodtan akár telefonon vagy Facebook oldalunkon, Messengeren keresztül.

4500

Csapat

60

Perc

4

Szoba

1

Pálya
03.

Our Rooms


Pályáink